CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, June 15, 2009

Telemovie LailaSari(astro Ria)coming!!!

hye all..sorry lme x post new entry..bz skit..huu~anyway..sury just nak g tau telemovie Laila Sari yg akan ditayangkan di astro ria x lama lgi..tunggu sje :D..bgi yg x da astro tu..mcm mne eyh?pandai2 korang lah~cri kat youtube keee..hee~dia punye sinopsis sury x dpt lgi lah~yg penting korang mesti tgk tau cite tuu..haaa..sury ade gambar dorang kat set nak share..COPYRIGHT from:NIZAM ZAKARIA..


*Penjual burger lah plak erry ni*haha


*Klu nk tawu..yg pkai bju putih tu akmal(p.a erry)*


*gah hafal script tuu kot*


Haaaa..manyak lagi gambar..haha..nanty letak gambar memanyak kang bored pulak..so..tgk jea cite ni oke~

p/s:e-toyol.com akan datang di TV3 x lama lgii~

3 comments:

|AzMee|--|AcHu| said...

hahahhaa....
abg erry di E-Toyol...
memang besh...
lawak pong ader tgk abg erry camtuh...
hehehe...

hurm, akhirnya berjaya juga AcHu masuk blog neh...
lamer dah ku pendam hasrat...

. sury_lovemusic . said...

achu2..
haha`dah lame dah la blog ni adee :P
hohoh
skema :P
heee~jgn lupa ehh..laila sari akn kuar dis july :D
so..waitt~
2day suria kasandra abis:(

don'worry be happy said...

cute nye abg erry nie!!farah peminat gler abg erry tau....abg erry handsome sngt....hu3!!syok sndiri ;lak