CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, March 31, 2009

Shajiry-Ku Cinta Padamu

Selama ini ku mencari
cinta datang dlm hati
menanti kasih yang suci dari mimpi

ku harapkan cinta sejati
yang lahir dari naluri
dapatkah kau agar
terima aku begini

aku sedar diriku
tak sempurna untukmu
sanggupkah kau terima

ku cinta padamu
ikhlas dariku
yang satu
rindu selalu

ku cinta padamu
ku kan menunggu dirimu
walau pon untuk selamanya

9 comments:

Princess Widelia said...

Lagu nie memang best.. Perhaps semua lagu2 Abg Shajiry yg digunakan sbg tema Drama best2... Tahu tak Mcmmana nak contact Abg Shajiry? Dia X ada Facebook @ Myspace @ Friendster ker? Nak tanya dialah mana leh dptkan album koleksi lagu2 yg pernah dia nyanyi utk drama2 terutama terbitan RTM seperti Cintaku Bukan Di Atas Kertas...

Shajiry Damery said...

Princess Widelia:Abg jiry ade myspace..http://www.myspace.com/shajiryfc
rase ade kat pasaran kot..tpi ssh nak cri..huhu

ila said...

tol2..lgu nie mmg best..huhu..bang jiry..ne nak carik lagu 'cinta kita' 2?..pergh..mmg best la lgu 2..spe wat?..lgu 2 pon dpt kat drma pe tah..x ingt la..kat tv2..cte 2 wat ulngn pon tgok lg..mmg best sgt..hee..

MiSz PeAcEsz said...

aah laa bang jiry~ lagu "Cinta Kita" nyanyian abg dlm cite Cinta Akustik mmg besshhh sgt~ tersentuh bile sy tgk + dengar lagu tu~ kt mne bole dptkn lagu tu ea?

4eva said...

Baru lepas selesai tgk drama di TV2, Cinta Bkn di Atas Kertas lakonan Ng Hung Shen dan Rebecca Al-Islam, ade lgu Aku Cinta Padamu - Shajiry. Lgu ni mmg indah n jd penyeri drama trsebut :)

Fyqah said...

lagu ni memang best giler. suke sangat dengar lagu ni. perhaps cerita cintaku bukan di atas kertas ada ulangan. cerita tu pon best.

Fyqah said...

lagu ni memang best..suke sangat dengar lagu ni.

Anonymous said...

sumpah best citer cinta bkn d ats kertas ni
aku baru jer tgk citer ni td kt tv2 pkul 12 td
then aku dgr lagu cinta padamu by shajiry
trus aku capai laptop dan download lgu ni
hehehee
lgu ni mmg terbek dari ladang
1.8.2011---2.21am

cHu_aRE said...

shajiryyyyy... best son ever ! i like ! :) jumpe pon blog ni...