CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, December 14, 2008

Agensi lakonan ERRY PUTRA!!

Teringin nak jadi macam Ayu Raudhah?Atau Fasha Sanda?Atau sapa2 je pelakon yang korang minat?Dengar sini semua..Kalau and ingat anda ada talent untuk berlakon,apa lagi..rebutlah peluang ini.

Erry Putra dah bukak satu talent agency untuk mereka yang berminat nak menjadi pelakon.Kalau anda rasa anda suka berlakon atau passion memang untuk berlakon je la dan dari pagi sampai malam asik fikir macam mana nak jadi pelakon..

Ni la peluang korang!!Apa lagi amik no PA Erry Putra 0149253265 ni dan call untuk buat audition! Tempat dah tarikh?Akan dinyatakan.Call dulu untuk mengetahui tempat dan tarikh.Bila dah ditetapkan nama anda ada dalam database,Erry Putra akan memanggil anda!!

7 comments:

P. A Baby said...

adesss.... pelakon ker??
x pndai la nk enhafal skrip panjang2...
klu nk jd singer....nk gak...

Sury97 said...

ahahha
ye la tu..
singer suare agak pecah..
haha..
pelakon..x payah la b..admin2 fc pon skung da bz tahap gaban
ahahahah

~PakKaramu~ said...

Selamat menyambut Maal Hijrah

erwina balkish said...

may i try..?

Miss Erwina Balkish Mohd Basri said...

may i try...?

sharizal said...

boleh sy cube...?

Pakngah Meniaga said...

saya nak cube...tapi ade fee ke?