CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, November 21, 2008

18 Disember ???


18 Disember??????

mesti korunk pelik kan ngan tarikh tue??? klu sape ikut dr first post blog nie mesti tau kenapa..kalau korunk betul2 fanatik ngan erry mesti korunk pon tau apa kaitan dengan tarikh itu.

hurm.....tarikh 18 disember ni penting pada semua peminat Erry Putra sebab itu tarikh lahir beliau yang kita semua ketahui....kalau x salah baby la kan.....tarikh tersebut jatuh pada hari Khamis.....hmmm....korunk x de apa2 rancangan ke nak sambut besday erry ni? x jeles ke korunk nnt klu tengok muka baby ngan erry bersama cake..n kwn2 pada party tuh...mesti korunk pon nak kn.....

Jom lah kwan2 ku erry putra fc skalian....kita aturkn satu perjumpaan sempena meraikan hari jadi erry tuh......

p/s : klu ade apa2 rancangan or idea untuk besday bash for erry.....send some comments here k...


15 comments:

roha said...

Salam...
hi baby, kak roha just nak suggest for celebrate birthday erry macam ni. Berikutan datenyer jatuh hari khamis, so mcm susah sikit, tp x per...tepat jam 12 tu...as usual...kita wish pada erry, then kita celebrate pada hujung minggu(sabtu or ahad)...of courselah kita buat happening sikit...invite all the members dan buat sikit acara...sure, mesti ramai yg nak turut serta....

P. A Baby said...

tu lar....mmg ingt nk buat pada ari minggu...senang sikit korunk yang bekerja tuh datang...n senang tuk adik2 yg dibawah umur tuh join bersama family....

tp..planning ni x sure lg..coz..x block scedule erry...

roha said...

ok...akak setuju klu nk uat ari ahad...time cuti sekolah mcm ni,sure rmi yg nk turut serta...ok...baby kenalah tanya erry dulu, dia free biler, nnti kiter beriya ttpkan date, erry plk busy...then, baru boleh kumpul fans yg nak pergi

P. A Baby said...

insyaAllah..
baby akn segera memblock jadual erry..
i will discuss with the manager of erry putra ASAP...

roha said...

ok....apa2 news tentang date tu, inform kami awal tau.....senang nak arrange event tu nnti...

Suri said...

hurmmmm b..
jgn tnye abg..tnye kak rissa or abg denel or abg akmal..kang abg sje2 ckp schedule die penuh..huhuh

P. A Baby said...

wheee...dh dpt no abg akmal..
wahahaha..
blh ar godek scedule abg....wahahaha

Suri said...

itupun num lme abg erry kan?
adehhh

roha said...

baby, mcm maner?...dah dapat date ke?

P. A Baby said...

lom dapat date lagi...
still ngak discuss ngan erry psl date tuh..
sbb erry x sure shooting dia stat bila...klu x de shoot....ok je..

Anfaal Dhiyana said...

nnt akk risa tny abg.
dia bz sgt.
ni dia kat kelantan.

then ada shoot dgn abg rosyam.
maybe ada shoot telemovie.
jadual tunggang langgang.kdng2 tak tau jadual lagi sbb production house bagi jadual lambat.so,mmg payah nak susun tarikh.harap semua faham.

thank you.

roha said...

x perlah rissa, kitaorg faham....tp klu boleh jgn lewat, jgn smpi thn baru plk..nnti dh x best plk....cepat2lah blok schedule dia....sbb mesti lps abih thn ni, lagi padat schedule dia...x der masa nak celebrate nnti....sibuk shooting...

Suri said...

hurmmmm..itulah..
kang ade jgk yg majuk x dpt celebrate..heheehe

Anfaal Dhiyana said...

InsyaAllah risa akan try.tapi mmg tak boleh janji untuk celebrate.
kalau jadi,syukur lah :)

Suri said...

kak risa..
try bodek abg akmal..:)