CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, September 29, 2009

Selamat Hari Raya



Hye semua..Assalamualaikum..Sorry la lame x post..sebenarnye..kitorang bz dgn kerja masing2..so..hari nii..sury ade masa so tls la entry..hehehe~oke2..Erry bz..smpai kat Live Radio dye pun x sempat on air..harap korang sume faham la knp abg erry x on air tu yee..nama pun pelakon..mestilaa bz kan?hehehe~Sebenarnye Sury nak wish Selamat Hari Raya kepada followers2 Erryfc ni..thanx so much..Kejap jea kan dah bulan 9..nak masuk bln 10 dah~pas2 bln 11 cuti!hahaa..hurmm~sury mewakili Erryfc dan juga Erry putra crew nak mintak maaf kalau ade terkasar bahasa ataupun terguris hati anda..kami tidak berniat begitu..harap diampun..hehehe~anyway..Ari tu dgr Erry balik Kelantan dengan Abg kesayangannya dan keluarga abgnya yg terchenta..pape pun..sape2 yg ari tuu blk kg..alhamdullillah selamat korang pergi dan balik kan?hehe..pape pun Assalamualaikum :)

3 comments:

ainnur said...

hmm aper la.. sury pon slamat blek trgnu gk kan??

. sury_lovemusic . said...

iyerlahh~klu x selamat dah lame sye terlantar kat ospital ainnur :)

ainnur said...

adoii mcm kena blek je ni.. ;p