CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, July 28, 2009

Cd Erry Putra dah Siap..!!! Booking Tyme ~~


Salam..

Berita baik CD Erry dah pun siap.



Kepada peminat peminat anda boleh memasukkan RM 20.00 ke akaun ERRY BIRU PRODUCTION-Akaun NO : 564548123070) untuk mendapatkan CD iaitu
RM 15.00 untuk CD dan RM 5.00 untuk urusan pengeposan (registered Pos). Kepada peminat peminat di sekitar KL anda boleh mendapatkan CD erry di pengedar berdekatan erry akan bagi tahu 2-3 hari lagi alamat pengedar CD Album Erry Putra.

Selepas anda deposit RM 20.00 sila email Manager Erry Nan @ tekanbutang@yahoo.com dan nyata kan No Slip deposit tersebut dan urusan penghantaran akan dibuat.


kalau tak ade kerajinan... boleh anta ke akaun baby..... then i anta kat u ols.... kalau nak akaun no or fon no.... mail me oke !!! baby_glamourgirlz (ym)

1 comments:

don'worry be happy said...

hye!!abg erry ni farah,farah bru je msk blog abg erry....handsomenye abg erry...nanti farah mesti beli cd abg erry 2....abg erry nanti follow farah yer....farah minat sngt abg erry ni...kat blog farah pon ade cite psl abg erry...nanti bkkk yer!!